Noul director tehnic al Farului, Ion Marin, a declarat ca si-a rezolvat problema rezilierii contractului cu Dinamo Bucuresti. "Am rezolvat rezilierea contractului cu Dinamo, astfel incat sunt gata sa incep munca la Farul. Postul pe care sunt incadrat
Noul director tehnic al Farului, Ion Marin, a declarat ca si-a rezolvat problema rezilierii contractului cu Dinamo Bucuresti. "Am rezolvat rezilierea contractului cu Dinamo, astfel incat sunt gata sa incep munca la Farul. Postul pe care sunt incadrat este de director tehnic, cu atributiuni privitoare la echipa mare si la formatia secunda. Nu pun bete in roate nimanui, antrenorului principal ii va reveni decizia de alcatuire a echipei, eu doar propun idei care pot fi sau nu acceptate", a spus Ion Marin. "Sapaliga" a ajuns deja in cantonamentul constantenilor de la Campina, impreuna cu noul antrenor secund Cristian Camui, care a pregatit ultima oara pe Portul Constanta. Pe de alta parte, Adrian Senin si Dinu Todoran sunt refacuti complet si au intrat in programul de antrenamente al tehnicianului Momcilo Vukotic. Ion Marin, care a mai pregatit echipa constanteana de doua ori (1996-1997 si 2003) a antrenat ultima data pe Dinamo II, dupa ce a fost schimbat, in primavara, de la conducerea tehnica a primei echipe, in locul sau fiind adus Florin Marin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.