EVENIMENT. La 60 de ani, Ilie Nastase este din nou tata. Amalia, sotia sa, a nascut ieri, prin cezariana, o fetita de 3,675 kg si 51 de cm, care va fi botezata Ema. Cei doi mai au o fetita, Alessia. Pentru ca nu s-a obisnuit cu ideea de a naste intr-un spital din Romania, Amalia a ales sa o aduca pe lume pe Ema la Spitalul American din Paris. ""Amandoua se simt foarte bine. Desi nu a fost prima mea experienta ca tata, pot spune ca am avut ceva emotii. Am stat la spital, dar nu in sala de nasteri"", ne-a spus proaspatul tatic. Nastase a mai fost casatorit de doua ori si mai are alti patru copii: Nathalie (29 de ani), Charlotte (15 ani), Nicolas (18 ani) si Alessia (3 ani).
PANDURII. Fundasul Branislav Vukomanovic, 25 ani, jucator la Zeta Golubovic, va fi testat de Eugen Neagoe in perioada de pauza competitionala. ""Vreau sa-l vad in zilele urmatoare si dupa aceea voi putea spune daca ramane sau nu. Deocamdata stiu doar ca a jucat in prima liga din Serbia, iar echipa a incheiat sezonul pe locul patru"", a spus Neagoe. La Pandurii mai evolueaza alt fotbalist sarb, atacantul Jovanovic.
TRANSFER. Internationalul roman de tineret George Florescu a fost transferat la echipa rusa Torpedo Moscova. ""Acesta este un pas inainte
pentru mine. Stiam ca Serif
va fi numai o rampa de lansare si asa s-a si dovedit"", a declarat Florescu. Romanul a semnat
un contract pentru trei sezoane, iar Serif Tiraspol va incasa
in schimbul sau suma de un
milion de dolari.
DINAMO. Ministerul
Administratiei si Internelor a solicitat trecerea salii Dinamo din domeniul public in cel privat al statului, pentru a fi daramata si a se construi o alta sala de sport. Aceasta constructie prezinta o stare avansata de degradare,
fiind construita in 1950, si nu mai prezinta siguranta in exploatare, fiind interzisa utilizarea ei pentru activitati sportive sau alte actiuni.