Ion Iliescu a atacat, din nou, conducerea PSD, sustinand ca a evitat sedintele cu mai marii partidului pentru ca nu-i place sa asculte "neghiobiile" care se debiteaza acolo. Comentariul fostului presedinte vine pe fondul unor zvonuri privind dorinta
Ion Iliescu a atacat, din nou, conducerea PSD, sustinand ca a evitat sedintele cu mai marii partidului pentru ca nu-i place sa asculte "neghiobiile" care se debiteaza acolo. Comentariul fostului presedinte vine pe fondul unor zvonuri privind dorinta lui Mircea Geoana si a grupului de la Cluj de a-l debarca din fruntea grupului parlamentar de la Senat. O discutie pe aceasta tema, sustin surse parlamentare, ar urma sa se poarte la Predeal, unde va avea loc o sedinta a grupurilor parlamentare ale partidului. O schimbare a lui Iliescu de la presedintia grupului din Senat ar fi putin probabila, sustin aceleasi surse, mai ales ca marea majoritate a senatorilor ii este fidela fostului sef al PSD. Perspectiva inlocuirii din functie nu-i da fiori lui Iliescu, el sustinand pe un ton sigur ca aceasta ipoteza este doar o speculatie. El a marturisit ca nu-i place sa mearga la sedintele conducerii pesediste, nu ca n-ar fi invitat, ci pentru ca nu-i place sa asculte "neghiobiile" care se debiteaza acolo. "Ei ma cam invita, dar eu nu prea ma duc! (...) Pentru ca nu-mi place. Pentru ca am fost o data si din incinta si din interiorul structurii respective si a aparatului care ii deserveste s-au debitat tot felul de neghiobii pe care eu a trebuit sa le contest. Si nu am nevoie, dupa fiecare sedinta, sa vin eu sa fac precizari", a spus, amuzat, Iliescu. Intrebat daca intentioneaza sa mai candideze pentru functia de lider al PSD, Ion Iliescu a precizat ca "si-a pierdut apetitul pentru asa ceva". Iliescu a anuntat ca nu va merge la intalnirea grupurilor parlamentare ale PSD, care se va desfasura astazi la Predeal.
Atac la Dancu
Ion Iliescu nu s-a lansat in "prognoze" privind procentele pe care PSD le-ar putea obtine in urma unui scrutin anticipat si a amintit de sondajele realizate de Vasile Dancu si institutul Metromedia care creditau PDSR cu 60% din optiunile electorale. "Ii (n.r. - Vasile Dancu), ametise pe baietii de la PDSR ca prognoza 60% castig. A castigat 30%!", a spus Ion Iliescu. "Nu cred ca sunt in favoarea cuiva alegerile anticipate si nici nu-s usor de promovat in regimul asta constitutional. Si nu sunt departe alegerile firesti", a conchis fostul sef al statului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.