Cyrill Thereau, atacantul de 23 de ani al lui RSC Charleroi, ar putea semna astazi un contract pentru patru ani cu Steaua, desi acum doua zile refuzase oferta facuta de gruparea din Ghencea. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, si-a prelungit s
Cyrill Thereau, atacantul de 23 de ani al lui RSC Charleroi, ar putea semna astazi un contract pentru patru ani cu Steaua, desi acum doua zile refuzase oferta facuta de gruparea din Ghencea. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, si-a prelungit sejurul in Belgia si a reusit, se pare, sa-l convinga pe francez sa joace in grupele UEFA Champions League. Thereau a jucat pana acum la Orleans (liga de amatori a Frantei), in 2004 (12 goluri), la Angers (Ligue 2), in 2005-2006 (14 goluri in campionat si unul in Cupa Ligii), si la RSC Charleroi, din 2006 (3 goluri in acest sezon). Marele meci al lui Thereau a fost in 2005, cand a marcat pentru Angers in victoria obtinuta de echipa sa in Cupa Ligii, scor 3-2 cu Olympique Marseille, chiar pe "Velodrome". Aseara, presedintele CA al lui FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca gruparea din Ghencea s-a inteles cu Thereau. Gigi Becali a adaugat ca Thereau va semna un contract pe patru sezoane cu Steaua. Steaua l-a mai dorit de la RSC Charleroi si pe mijlocasul Fabien Camus (21 de ani), tot francez. Altfel, Johan Boskamp a fost demis ieri de la conducerea tehnica a lui Standard Liege. Lui Boskamp i s-au reprosat startul slab de campionat (doua puncte in patru etape) si eliminarea suferita in fata Stelei in turul III preliminar al Ligii Campionilor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.