Azi incepe la Mangalia Gala Tanarului Actor - HOP - editia a IX-a. O initiativa salutara de a descoperi tinere talente, dar mai ales o sansa ca actorii mai putin cunoscuti sa fie vazuti de personalitati din lumea teatrului si a filmului. Juri
Azi incepe la Mangalia Gala Tanarului Actor - HOP - editia a IX-a. O initiativa salutara de a descoperi tinere talente, dar mai ales o sansa ca actorii mai putin cunoscuti sa fie vazuti de personalitati din lumea teatrului si a filmului.

Juriul de preselectie, din care au facut parte, printre altii, Cornel Todea, Mihai Dinvale si George Mihaita, a hotarat ce spectacole vor fi admise in concurs si care sunt concurentii admisi in Gala. Decizia finala apartine insa juriului final, alcatuit din Stefan Iordache, Felix Alexa (foto), Emilia Popescu, Cristina Modreanu si Marius Manole. Pana la 4 septembrie, cand HOP 2006 se va incheia cu decernarea premiilor, programul cuprinde zilnic alteliere, concursuri la toate sectiunile si spectacole invitate in afara concursului, dintre care amintim ""Dialoguri si fantezii in jazz"", cu Ion Caramitru si Jonny Raducanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.