Dinu Gheorghe, presedintele executiv de la Rapid, a tinut sa faca ieri unele precizari referitoare la informatiile aparute in presa privind implicarea omului de afaceri Nati Meir in transferurile celor trei fotbalisti de la Sportul Studentesc, Mazilu
Dinu Gheorghe, presedintele executiv de la Rapid, a tinut sa faca ieri unele precizari referitoare la informatiile aparute in presa privind implicarea omului de afaceri Nati Meir in transferurile celor trei fotbalisti de la Sportul Studentesc, Mazilu, C. Lazar si S. Stancu. "Chiar am vorbit cu Copos, poate e ceva cu Meir si poate nu e bine sa stiu eu. Dar am inteles ca e un act de impostura si o sa facem un comunicat prin care sa lamurim lucrurile astea. Pentru ca vad ca vorbeste foarte multa lume in numele nostru. Mai e o persoana care vorbeste in numele Rapidului si nu are calitatea, iar acum a aparut si Meir. Poate o sa facem o tribuna oficiala numai cu atarnatori pe la Rapid", a spus "Vama". Nati Meir declarase marti seara ca va suporta jumatate din suma de transfer a celor trei fotbalisti de la Sportul, evaluata de el la peste 3.000.000 de dolari, conform unei intelegeri cu Copos. In contrapartida, fiul sau, Or Meir (15 ani), urmeaza sa devina actionar al gruparii din Giulesti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.