Dupa ce marti l-au transferat pe atacantul francez Jean-Phillipe Mendy, in varsta de 19 ani, de la echipa de liga a 3-a Chenois, conducerea ""cainilor"" s-a inteles si cu Dennis Serban (stanga). Negocierile au durat trei zile, mijlocasul cerand t
Dupa ce marti l-au transferat pe atacantul francez Jean-Phillipe Mendy, in varsta de 19 ani, de la echipa de liga a 3-a Chenois, conducerea ""cainilor"" s-a inteles si cu Dennis Serban (stanga).

Negocierile au durat trei zile, mijlocasul cerand timp de gandire. ""Nu este vorba de bani, dar trebuie sa ma gandesc bine. Ultima experienta la Dinamo nu a fost una fericita pentru mine"", spunea Serban, care ultima oara a evoluat in Grecia, la AEL Larisa, si este liber de contract. Ieri insa, dupa o alta discutie cu directorul executiv Cristi Borcea si cu managerul sportiv Petre Buduru, partile au ajuns la un acord, Serban semnand un contract pe doua sezoane. ""Dinamo are nevoie de Dennis si Dennis de Dinamo"", a declarat Petre Buduru, care este si socrul lui Serban. Proaspata achizitie a lui Dinamo a mai evoluat in Stefan cel Mare acum doi ani. Altfel, profitand de pauza competitionala, ros-albii vor pleca astazi intr-un cantonament in Austria.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.