Internationalul roman Paul Codrea si-a schimbat echipa chiar in timpul cantonamentului de la Mamaia. Astfel, mijlocasul a fost anuntat de catre impresarul sau ca US Palermo a ajuns la un acord cu Siena pentru trei ani, cele doua grupari urmand sa il
Internationalul roman Paul Codrea si-a schimbat echipa chiar in timpul cantonamentului de la Mamaia. Astfel, mijlocasul a fost anuntat de catre impresarul sau ca US Palermo a ajuns la un acord cu Siena pentru trei ani, cele doua grupari urmand sa il detina in coproprietate pe fotbalist. "Sunt fericit ca am plecat de la Palermo, deoarece nici ei nu ma mai doreau, nici eu nu mai vroiam sa stau. Stiu ca la Siena va fi un an greu, pentru ca echipa se bate pentru evitarea retrogradarii, dar voi avea posibilitatea sa joc mai mult", a comentat jucatorul roman. "Cu siguranta, Codrea este un jucator de calitate. Avem trei mijlocasi centrali, dar Cozza nu este inca refacut complet dupa accidentare si nu se poate antrena cu restul grupului. Codrea ne poate da o mana de ajutor, a spus Mario Beretta, antrenorul Sienei, echipa la care a fost legitimat anul trecut, fara sa joace vreun minut, Alin Stoica. Codrea se va alatura noii sale echipe abia pe data de 7 septembrie, dupa partidele Nationalei cu Bulgaria si cu Albania. Internationalul roman, in varsta de 25 de ani, evolueaza in campionatul Italiei din anul 2000, el semnand un contract cu Genoa. In 2002, Codrea s-a transferat la Palermo. In returul sezonului 2003/2004, jucatorul roman a evoluat la Perugia, in Serie A, sub forma de imprumut, apoi in sezonul 2004-2005, tot imprumut, la AC Torino. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.