Prima ninsoare din acest an a cazut, miercuri, la Balea Lac, in judetul Sibiu, meteorologii anuntand ca si in urmatoarele 24 de ore se pastreaza conditiile de precipitatii mixte, transmite Mediafax. Potrivit meteorologilor, ninsoarea a inceput inca d
Prima ninsoare din acest an a cazut, miercuri, la Balea Lac, in judetul Sibiu, meteorologii anuntand ca si in urmatoarele 24 de ore se pastreaza conditiile de precipitatii mixte, transmite Mediafax. Potrivit meteorologilor, ninsoarea a inceput inca din timpul noptii si a fost insotita de ceata. "Nu s-a depus strat de zapada. In buletinul meteo din aceasta zi (n.r. - miercuri) nu am mentionat strat de zapada, pentru ca a fost o fulguiala care nu s-a depus. La noapte si maine (joi - n.r.) insa se pastreaza conditiile de precipitatii mixte, mai ales pe durata noptii, la peste 1800 de metri altitudine. Temperaturile sunt scazute, aproape de zero grade", a declarat pentru corespondentul Mediafax Narcisa Milian, meteorolog de serviciu la Centrul Meteorologic Regional Sibiu. Potrivit aceleiasi surse, frigul va continua pana vineri dupa-amiaza, cand vremea se va incalzi treptat. In prezent, la Balea Lac este ceata insotita de precipitatii mixte, iar temperatura este de 1 grad Celsius. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.