Regizorul Cristian Nemescu si sunetistul Andrei Toncu, decedati in accidentul petrecut in noaptea de 24 spre 25 august, la Podul Eroilor, dupa ce englezul Ali Imran a intrat in plin cu masina in care se aflau, vor fi inmormantati astazi la cimitirul
Regizorul Cristian Nemescu si sunetistul Andrei Toncu, decedati in accidentul petrecut in noaptea de 24 spre 25 august, la Podul Eroilor, dupa ce englezul Ali Imran a intrat in plin cu masina in care se aflau, vor fi inmormantati astazi la cimitirul Bellu Evanghelic. Slujba de inmormantare va avea loc de la ora 12.00, la Biserica Stavropoleos. Prietenii lui Cristian Nemescu si ai lui Andrei Toncu s-au gandit la o campanie "Cartonas rosu la volan" prin care sa fie dezvaluiti cei care incalca regulile de circulatie. Potrivit Mediafax, o masina care patruleaza cu o camera in ea va surprinde in centrul Bucurestiului in 15 minute cel putin trei incalcari flagrante ale legilor. Oamenii ar trebui sa vada aceste imagini, iar soferii care au incalcat regulile sa "fie aratati cu degetul", spune unul dintre colegii regizorului, care mai crede ca ar trebui organizate dezbateri publice, intens mediatizate, pentru a educa cetatenii si a trata sindromul "puterii la volan".
Inmormantat la Galati
Taximetristul care conducea masina in care se afla regizorul Cristian Nemescu, decedat si el, va fi inmormantat astazi la Galati. Radu Dumitru Arustei ar fi implinit 24 de ani in 23 octombrie.
Tanarul urma sa se casatoreasca, avand stabilita nunta pentru saptamana viitoare, cu prietena sa, Ionela, cu care are un baietel in varsta de noua luni. Mama tanarului si fratele sau, Daniel Arustei, in varsta de 23 de ani, au fost nevoiti sa plece cu cateva zile mai devreme din Padova-Italia, unde lucrau, pentru a participa la funeralii, si nu la nunta, cum era stabilit. Radu Dumitru Arustei absolvise in anul 2002 cursurile Seminarului Teologic Monahal de la Cernica si era student in ultimul an la Facultatea de Teologie de la Pitesti si in anul I la Facultatea de Istoria Religiilor din Bucuresti. El facea taximetrie de doi ani pentru a-si intretine familia, preferand cursele de noapte pentru a avea timp ziua sa se ocupe de scoala si familie. Trupul neinsufletit al acestuia a fost ridicat ieri de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Capitala, unde mai multi taximetristi au asteptat inca de dimineata sa-si conduca pe ultimul drum colegul. Cortegiul funerar urma sa se opreasca ieri in drum spre Galati la Manastirea Cernica, pentru o slujba religioasa. (B.C.G.)
Isi cere iertare
Autorul accidentului de la Eroilor in care au murit regizorul Cristian Nemescu si alte doua persoane cere iertare familiilor victimelor sale. Avocatii britanicului Ali Imran sustin ca acesta este intr-o stare fizica si psihica foarte proasta, ca are cosmaruri si ca vede mereu in fata masina pe care a lovit-o. Din punct de vedere fizic, britanicul are doua coaste rupte si falca stanga lovita, el fiind agresat imediat dupa savarsirea acidentului de cateva persoane care se aflau la fata locului. Potrivit avocatilor, citati de Mediafax, acesta se afla in Romania in vederea unei oportunitati de afaceri si, in seara respectiva, venea de la un club si se indrepta spre altul, in momentul producerii accidentului. Aparatorii au subliniat ca toate testele facute britanicului au demonstrat lipsa alcoolului sau a drogurilor. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.