Andrei Pavel a irosit sansa de a ramane in istoria tenisului drept ultimul jucator care l-a infruntat pe Andre Agassi intr-un turneu oficial. La aproape 37 de ani, americanul a anuntat ca US Open este turneul de adio in calitate de profesionist.
Andrei Pavel a irosit sansa de a ramane in istoria tenisului drept ultimul jucator care l-a infruntat pe Andre Agassi intr-un turneu oficial.

La aproape 37 de ani, americanul a anuntat ca US Open este turneul de adio in calitate de profesionist. Dupa patru seturi senzationale, 6-7 (4/7), 7-6 (10/8), 7-6 (8/6), 6-2, Pavel a trebuit sa se recunoasca invins de Agassi, care, in turul II, va da piept cu cipriotul Marcos Baghdatis. ""Agassi a jucat bine. Am facut tot ce am putut in conditiile in care am avut crampe la stomac. Adversarul meu este in continuare un jucator de calitate si se afla intr-o forma foarte buna"", a spus Pavel la finalul partidei.
ACCIDENTAT. Chiar daca a pierdut la US Open, Andrei Pavel va fi prezent la Bucuresti, intre 22-24 septembrie, pentru meciul de Cupa Davis pe care Romania il va sustine contra Coreii de Sud. Din pacate, de la importantul meci va lipsi Victor Hanescu, accidentat la spate. El va fi inlocuit de Razvan Sabau, Victor Ionita, Victor Crivoi, Adrian Ungur sau Horia Tecau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.