George Clooney se teme de malarie George Clooney s-a temut ca ar fi luat malarie in urma unei calatorii in Africa, in regiunea Darfour din Sudan. Vizita actorului la Darfour a fost efectuata in scopuri umanitare, pentru ajutorarea refugiatilor din

George Clooney se teme de malarie

George Clooney s-a temut ca ar fi luat malarie in urma unei calatorii in Africa, in regiunea Darfour din Sudan. Vizita actorului la Darfour a fost efectuata in scopuri umanitare, pentru ajutorarea refugiatilor din aceasta zona sfasiata de violente. La revenirea din Africa, starul a inceput sa se simta rau, acuzand simptome specifice temutei boli tropicale care face inca ravagii pe Continentul Negru. ""Din fericire, nu a fost vorba decat despre o toxiinfectie alimentara contactata in avion, la drumul de intoarcere"", a comentat un reprezentant al starului. Clooney va putea fi urmarit din nou pe marile ecrane din luna decembrie, cu noul sau film ""The Good German"".

Paul McCartney fuge de fosta nevasta
Divortul in curs de desfasurare intre fostul component al trupei Beatles, Paul McCartney, si cea care i-a fost sotie timp de patru ani, fostul model Heather Mills, il costa deja scump pe muzicianul britanic. Potrivit presei britanice, McCartney este dispus sa plateasca o compensatie de 2,25 milioane de euro organizatorilor unei gale de binefacere din Los Angeles pentru a nu fi nevoit sa se afle pe aceeasi scena cu Heather. Evenimentul, organizat de asociatia neguvernamentala Adopt-A-Minefield si care urma sa aiba loc in octombrie, la Beverly Hills, a fost suspendat din cauza absentei muzicianului. McCartney si Hills au fost cinci ani la rand principala atractie a acestei gale de binefacere destinate luptei impotriva minelor terestre.
Posh are emisiune de moda
Victoria Beckham este pregatita sa lanseze o noua emisiune de moda in America. Cel care a ajutat-o la acest proiect este nimeni altul decat Simon Fuller, omul care a pus bazele grupului Spice Girls si Pop Idol. ""Nu va fi o emisiune tv doar ca Posh sa aiba un show. Este o propunere care i se potriveste de minune fostei membre Spice Girls"", a marturisit Simon. Victoria, care a lansat deja o linie vestimentara si un parfum, a fost ""inundata"" cu oferte diverse in ultima vreme.

Robbie nu e gata dea€¦ maritis

Cantaretul britanic Robbie Williams a marturisit ca ar prefera mai degraba sa ramana singur decat sa aiba o relatie de lunga durata. In ultimii ani, Robbie a avut mai multe iubite, printre care Nicole Appleton, Geri Halliwell sau Natalie Imbruglia, insa nici una nu a reusit sa-l ""domesticeasca"". ""Uitati-va la viata mea! Nu sunt pregatit sa-mi iau nevasta inca zece ani de aici incolo. Singurele lucruri de care nu m-am plictisit niciodata sunt fotbalul si muzica"", a adaugat Robbie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.