Echipa nationala a Romaniei a efectuat, luni dupa-amiaza, primul antrenament dinaintea meciului de debut in preliminariile CE. La sedinta de pregatire au participat si ""stranierii"" care au lipsit luni la reunirea lotului. Selectionerul Victor

Echipa nationala a Romaniei a efectuat, luni dupa-amiaza, primul antrenament dinaintea meciului de debut in preliminariile CE. La sedinta de pregatire au participat si ""stranierii"" care au lipsit luni la
reunirea lotului.

Selectionerul Victor Piturca si jucatorii sustin ca, in vederea meciului de sambata seara, nu exista decat varianta victoriei. Mai mult, pe tricolori ii motiveaza si primele mari promise de Federatia bulgara, 200.000 de euro pentru un succes la Constanta.
INTERDICTIE. Piturca a hotarat ca urmatoarele cinci antrenamente pe care le va conduce pana la ora meciului cu Bulgaria sa se desfasoare cu portile inchise. Ca atare, pe durata sedintelor de pregatire, in incinta Stadionului Farul nu vor avea acces decat jucatorii, membrii staff-ului echipei, oficialii delegatiei noastre, organele de ordine si angajatii clubului de pe Litoral sau cei ai stadionului. Antrenamentul oficial al tricolorilor este programat vineri dimineata, de la ora 11:00, dar si acesta va fi deschis presei doar in ultimele 15 minute.
IMPORTANTA. Dupa antrenamentul de luni seara, fundasul dreapta Cosmin Contra a exprimat gandurile jucatorilor: ""Sunt vitale cele sase puncte puse in joc. Cred ca un start bun in preliminarii ne da mai mari sanse de calificare. Trebuie sa-i respectam pe bulgari, dar nu sa ne temem de ei, pentru ca nu ne sunt superiori. Ma bucur ca Ionel Ganea a revenit la echipa nationala, avem nevoie de el, pentru ca in acest moment avem probleme in atac, dupa accidentarile lui Buga si Mazilu"", a afirmat Contra. Referitor la primele promise bulgarilor, selectionerul Victor Piturca a declarat: ""Am aflat si eu despre faptul ca bulgarii au si o motivatie financiara pentru acest meci, ceea ce nu face decat sa ne confirme faptul ca Stoicikov se bazeaza pe acest joc, in care vrea sa scoata un rezultat pozitiv. Si noi vom fi motivati, dar la indeplinirea obiectivelor"".

SE JOACA LA TIRANA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.