Cu doar sase puncte acumulate in primele cinci etape, Rapid repeta aproape la indigo startul din sezonul trecut, salvat atunci doar de parcursul excelent din Cupa UEFA si de revenirea din finalul campionatului. In Liga I, dupa egalul de acasa cu Univ
Cu doar sase puncte acumulate in primele cinci etape, Rapid repeta aproape la indigo startul din sezonul trecut, salvat atunci doar de parcursul excelent din Cupa UEFA si de revenirea din finalul campionatului. In Liga I, dupa egalul de acasa cu Univ. Craiova, Rapid a pierdut la Arad, scor 0-1 cu UTA, si pare o echipa fara putere (n-a intalnit decat un singur adversar mai "serios", "Poli" Timisoara). Desi nimeni de la club nu recunoaste, este clar ca instabilitatea de la nivelul conducerii s-a transmis si la nivelul gazonului (ce-i drept, si accidentarile au contat, iar la Arad a venit si eliminarea usoara a lui Zicu). Dinu Gheorghe, omul care stie tot ce misca in Giulesti, a lipsit pentru a doua oara consecutiv de la un meci al Rapidului, nemultumit fiind de faptul ca a pierdut postul de presedinte al CA. Jean Valvis, unul dintre actionari, este in razboi deschis cu Copos, iar R. Lucescu incepe sa se gandeasca la plecare. Antrenorul giulestenilor a refuzat sa participe la intalnirea cu ziarsitii de dupa meciul cu UTA, pe motiv ca nu s-ar afla in "dispozitia fizica necesara pentru a putea trece printr-o conferinta de presa", dar a spus ca este suparat pe arbitrajul lui Corpodean. Copos a mers chiar mai departe si a spus ca va cere demisiile sefilor de la CCA, pe care i-a numit "incompetenti". In tot acest timp, Valvis spune ca "Rapid este un club sechestrat de Copos" si cere audit financiar. In aceste conditii, R. Lucescu ar fi gata sa renunte (prin Giulesti se vorbeste de venirea lui Giusseppe Giannini, de la FC Arges, care ar urma sa fie supervizat de Grigore Sichitiu), mai ales ca Rapid are probleme atat cu arbitrajele, cat si cu ambitiile exacerbate ale adversarilor, in conditiile in care Steaua castiga la pas fiecare partida. "Suntem de multe ori singuri", spunea R. Lucescu, pe care doar situatia grea a echipei in acest moment il retine in Giulesti. (MIG)
Lacatus: "Daca jucam la fel, UTA va ramane in Liga I"
Antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, a afirmat ca daca UTA va evolua in toate meciurile la fel ca in cel cu Rapid, castigat duminica, pe teren propriu, cu 1-0, in etapa a 5-a a Ligii I, va ramane "fara probleme" in primul esalon. "Nu se poate spune ca s-a jucat dur, poate mai agresiv. Suntem in continuare in lupta pentru evitarea retrogradarii si sper sa ramanem cu picioarele pe pamant, pentru ca ne asteapta meciuri grele. Daca vom juca la fel, UTA va ramane fara probleme in prima divizie", a afirmat Lacatus. UTA a acumulat deja 10 puncte dupa cinci etape, fiind invinsa in acest sezon doar de Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.