Hidrologii au avertizat autoritatile din cinci judete despre posibilitatea producerii de inundatii, ca urmare a ploilor prognozate in aceasta perioada. Avertizari Cod galben au fost trimise autoritatilor din Prahova, Buzau si Vrancea, iar Cod portoca
Hidrologii au avertizat autoritatile din cinci judete despre posibilitatea producerii de inundatii, ca urmare a ploilor prognozate in aceasta perioada. Avertizari Cod galben au fost trimise autoritatilor din Prahova, Buzau si Vrancea, iar Cod portocaliu celor din Constanta si Tulcea. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, inclusiv astazi pot avea importante scurgeri de ape de pe versanti, din torenti si paraie, care pot avea ca efect cresterea nivelurilor de pe rurile mici. Vor fi afectate raurile mici din bazinele superioare ale raurilor Prahova, Buzau, Ramnicu Sarat, Putna si cele din spatiul hidrografic Dobrogea. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.