Scriitor, presedinte al Comitetului Nobel pentru literatura
Varsta: 76 de ani Scriitorul suedez Kjell Espmark, presedinte al Comitetului Nobel pentru literatura, membru al Academiei Regale Suedeze, a efectuat o vizita in Romania zilele acest
Scriitor, presedinte al Comitetului Nobel pentru literatura
Varsta: 76 de ani Scriitorul suedez Kjell Espmark, presedinte al Comitetului Nobel pentru literatura, membru al Academiei Regale Suedeze, a efectuat o vizita in Romania zilele acestea, la invitatia Academiei Romane. El a sustinut in Aula Academiei Romane conferinta cu tema ""Decernarea Premiilor Nobel pentru literatura: Ambitii si dificultati"". De asemenea, Kjell Espmark si-a lansat la Libraria Carturesti ultimul sau roman, ""Calatoria lui Voltaire"", a carui versiune in limba romana a aparut zilele acestea la Editura Fundatiei Culturale Romane. Cu prilejul lansarii cartii sale, Kjell Espmark a acordat autografe, iar actorul Adrian Pintea a citit pagini din romanele autorului suedez. Pentru vizita sa in Romania si pentru lansarea noului sau volum, Jurnalul National il declara pe Kjell Espmark ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.