Selectionerul Victor Piturca s-a aratat iritat de insistenta cu care presa il solicita pe George Ogararu in echipa nationala, dupa ce fundasul de 26 de ani s-a transferat la Ajax pentru 3 milioane de euro. "Pe Ogararu si Paraschiv presa tot incearca
Selectionerul Victor Piturca s-a aratat iritat de insistenta cu care presa il solicita pe George Ogararu in echipa nationala, dupa ce fundasul de 26 de ani s-a transferat la Ajax pentru 3 milioane de euro. "Pe Ogararu si Paraschiv presa tot incearca sa ii impuna, dar sa nu se uite ca eu am muncit patru ani cu ei si ii cunosc foarte bine", a spus Piturca, lasand sa se inteleaga ca isi pastreaza declaratia facuta imediat dupa realizarea transferului, cand afirma ca Ogararu face trei-patru greseli mari intr-un meci. Fundasul dreapta al lui Ajax a fost nominalizat in lotul largit al reprezentativei pentru meciurile cu Bulgaria si cu Albania, dar la convocarea propriu-zisa nu a mai fost chemat. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.