Discobola Nicoleta Grasu s-a urcat duminica pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere in cadrul reuniunii atletice de la Rieti. Recent medaliata cu bronzul european, eleva si sotia antrenorului Costel Grasu a efectuat o incercare care a masu
Discobola Nicoleta Grasu s-a urcat duminica pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere in cadrul reuniunii atletice de la Rieti. Recent medaliata cu bronzul european, eleva si sotia antrenorului Costel Grasu a efectuat o incercare care a masurat 60,94 m, fiind devansata de atleta germana Franka Dietzsch (65,38 m) si de Vera Pospisilova-Cechlova din Cehia, cu 62,15 m. In proba de triplusalt, Adelina Gavrila a ocupat locul patru, cu o performanta de 14,35 m, dupa sportivele Anna Pyatykh (Rusia, 14,74 m), Marija Martinovic-Sestak (Slovenia, 14,52 m) si Olha Saladuha (Ucraina, 14,41 m). Cristina Casandra a sosit a opta in cursa de 3000 m obstacole, fiind cronometrata in 9:42,48. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.