John Lennon a avut o aventura de o noapte, in 1963, cu managerul homosexual al trupei Beatles, Brian Epstein, potrivit lui Hunter Davis, biograful oficial al formatiei britanice, informeaza Contactmusic.com. In volumul de memorii "The Beatles, Footba
John Lennon a avut o aventura de o noapte, in 1963, cu managerul homosexual al trupei Beatles, Brian Epstein, potrivit lui Hunter Davis, biograful oficial al formatiei britanice, informeaza Contactmusic.com. In volumul de memorii "The Beatles, Footbal and Me" ("Beatles, fotbalul si cu mine"), Davis sustine ca Lennon i-a povestit despre noaptea pe care a petrecut-o cu Epstein in Barcelona. La acea vreme, prima sotie a lui Lennon, Cynthia, tocmai il nascuse pe Julian, copilul lor. "John nu a fost homosexual, dar era destul de scrantit incat sa incerce orice, macar odata", scrie Davis in cartea sa. Lennon a fost asasinat in 1980 de catre Mark David Chapman. Epstein a murit in 1967 din cauza unei supradoze de droguri. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.