Ionel Ganea (foto dreapta) a marcat duminica seara toate cele patru goluri ale lui Dinamo in meciul de la Craiova, scor 4-0 cu Universitatea in etapa a 5-a din Liga I. "N-am mai inscris patru goluri intr-un meci de la 18 ani si jumatate, cand jucam i
Ionel Ganea (foto dreapta) a marcat duminica seara toate cele patru goluri ale lui Dinamo in meciul de la Craiova, scor 4-0 cu Universitatea in etapa a 5-a din Liga I. "N-am mai inscris patru goluri intr-un meci de la 18 ani si jumatate, cand jucam in liga a patra, la echipa orasului Victoria. Sunt foarte bucuros, nu ma asteptam, mi-ar placea sa mai am conflicte cu conducatorii, pentru ca ma motiveaza. M-am simtit foarte bine la Craiova atunci cand am jucat pentru Universitatea, insa acum trebuie sa-mi fac meseria la echipa la care sunt", a spus Ganea, care a implinit 33 de ani pe 10 august. Acesta le-a aratat jurnalistilor un mesaj primit de la un suporter al Craiovei, cunoscut sub numele de "Postasul", in care scria: "Nu uita ce ne-ai promis in urma cu un an si jumatate, cand ai promis ca nu vei mai juca niciodata impotriva Universitatii!". "Eu nu-l cunosc pe acest individ, nu am vorbit niciodata cu el", a afirmat Ganea. Conform unor surse, mesajul ar fi trebuit sa ajunga la Claudiu Niculescu, insa suporterul a incurcat numerele de telefon. Ganea a mai avut un conflict si cu Adrian Mititelu, patronul Craiovei, aratandu-i acestuia obrazul dupa ce a marcat primul gol. Pentru acest gest, atacantul dinamovist risca o amenda din partea lui Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.