Boss-ul stelist Gigi Becali a declarat ca nu este interesat de afirmatiile lui Gheorghe Bosanceanu, finantatorul de la FC Farul, care a spus ca a vazut un noncombat al echipei sale la meciul cu Steaua, scor 0-3, disputat sambata seara la Bucuresti, m
Boss-ul stelist Gigi Becali a declarat ca nu este interesat de afirmatiile lui Gheorghe Bosanceanu, finantatorul de la FC Farul, care a spus ca a vazut un noncombat al echipei sale la meciul cu Steaua, scor 0-3, disputat sambata seara la Bucuresti, motiv pentru care i-a amendat ieri drastic pe fotbalisti. Patronul "marinarilor" a facut declaratii asemanatoare si in sezonul trecut, cand Steaua a castigat la fel de lejer in fata Farului, la Bucuresti, tot cu 3-0. "Isi acuza jucatorii lui, nu pe mine. Nici nu ma intereseaza ce zice Bosanceanu! Eu deja joc in Liga Campionilor, am treburi mai importante decat sa comentez ce zice unul sau altul", a declarat Gigi Becali. Imediat dupa meci, presedintele CA de la FC Steaua, a spus: "Asa vreau sa stau de acum incolo, fara emotii. Sa vin la meci ca la teatru si echipa sa faca 2-0 sau 3-0. In Romania nu are cine sa bata pe Steaua, eu am emotii doar in Europa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.