Punct si de la capat. Ultima noapte de FOLK YOU, consumata la 26 august 2006 la Neptun, inseamna inceputul unei noi editii de colectie. Tot ce ati vazut si ati auzit, plus tot ce s-a intamplat si nu stiti isi vor gasi locul intr-o editie-reportaj
Punct si de la capat. Ultima noapte de FOLK YOU, consumata la 26 august 2006 la Neptun, inseamna inceputul unei noi editii de colectie.

Tot ce ati vazut si ati auzit, plus tot ce s-a intamplat si nu stiti isi vor gasi locul intr-o editie-reportaj a implinirilor si neimplinirilor unui festival-maraton: ""greii"" folkului si vocile tinere, intamplarile previzibile si provocarile, entuziasmele si amaraciunile, cantecul si tacerile, nisipul, cerul, marea, oamenii... Prima editie de colectie FOLK YOU a fost un numar al mirarii si sperantei. FOLK YOU II va fi un bilant al confirmarilor si al bugetului de speranta pentru urmatorii ani. Vom incerca, in limita puterilor noastre, sa dam si un raspuns cat de cat clar la intrebarea acuta: incotro Folkule? Asadar, FOLK YOU II, editie de colectie, este pe drum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.