Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, nu a fost prezent ieri la reunirea echipei nationale, deoarece i-a murit cumnatul. "M-a anuntat de dimineata ca i-a murit cumnatul si trebuie sa se ocupe de inmormantare. Mi-a spus ca miercuri sau
Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, nu a fost prezent ieri la reunirea echipei nationale, deoarece i-a murit cumnatul. "M-a anuntat de dimineata ca i-a murit cumnatul si trebuie sa se ocupe de inmormantare. Mi-a spus ca miercuri sau joi ar putea ajunge la lot. Dar, daca nu va ajunge pana marti seara, nu voi mai apela la serviciile lui, pentru ca am nevoie de un Dorinel Munteanu concentrat pentru aceste doua meciuri importante", a comentat Victor Piturca. Selectionerul a precizat ca intentiona sa ia o decizie in privinta inlocuirii lui Munteanu in cursul serii de ieri, neexcluzand varianta de a nu mai chema pe nimeni. "S-ar putea sa ramana doar 21 de jucatori si chiar daca nu o sa chem pe cineva in mod oficial, voi apela la un fotbalist de la Farul pentru a fi 22 si a putea sa-mi desfasor pregatirea cum doresc", a comentat Piturca. Altfel, Munteanu a declarat pentru Reuters, inainte ca familia sa sa primeasca vestea decesului, ca isi doreste sa mai joace doi ani la Nationala. "Nu mai stiu cate selectii am, dar ma simt bine si cred ca mai pot face fata inca doi ani la un nivel competitiv", a spus internationalul de 38 de ani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.