Compania de operete "Mogador" de sub directiunea cunoscutului regizor d-l Aurel Ion Maican, a inscris o mare izbanda cu opereta "OPT LA ZERO IN FINALA", care se reprezinta in fiecare seara la orele 9 jum. pe scena gradinei "Voila Buzesti", care in urma transformarilor intervenite, este azi, cea mai frumoasa si atractiva.
"OPT LA ZERO IN FINALA" este o opereta de factura moderna, cu un text actualizat care se impleteste fericit cu muzicile originale compuse special de maestrul Gerd. Villnow.
Interpretarea este sustinuta de Costica Toneanu, Elena Zamora, Nutzi Pantazi, Maria Sandu, Virginica Romanoski, Lica Radulescu, Geo Maican, Ion Bruna, Victor Handoca si Ionel Taranu, asigurand omogenitatea si calitatea spectacolului.
Numai o sptamana se mai joaca "DELA MUNTE LA MARE". Unul din cele mai mari succese ale stagiunii de vara comedia muzicala a compozitorului Ion Vasilescu - "DELA MUNTE LA MARE "isi anunta ultimele spectacole in gradina Arpa Colos.
Virginica Popescu, Florica Demian, Lulu Savu, Jeana Doljean, Marga Radulescu, Henriette Gamberto, N. Antoniu, Titi Botez, R. Rang, Marcel Emilian, si Ion Nicomide apar in rolurile principale. Orchestra sub conducerea compozitorului Misu Constantinescu.
Noua premiera dela Teatrul Comedia - "DE CE NU MA SARUTI?" farsa muzicala in 3 acte, constituie un adevarat trimf al actualei stagiuni. Partitura muzicala a acestei savuroase farse se datoreste in intregime cunoscutului compozitor Elly Roman, iar textele d-lui Eugen Mirea.
Rolurile principale sunt detinute de: d-nele Marilena Bodescu, Sylvia Fulda, Tantzi Capatana, Mya Georgescu, si d-nii C. Lungeanu, Chr. Etterle, Jenica Constantinescu, Mircea Axente, Ion Iliescu si G. Groner, care sunt aplaudati la scena deschisa si bisati dupa fiecare cuplet.
Orchestra condusa de autorul muzicii d-l Elly Roman si refrene de d-ra Lia Craciunescu.
ZIUA, 29 august 1938