In timp ce Monica si-a pus geanta-n cap pe post de palarie, Irinel Columbeanu si-a pus in cap toti creatorii de moda, in frunte cu Catalin Botezatu. Designerii nici nu vor sa mai auda de ""cuplul secolului"". ""Nunta secolului"" a trecut, scandal

In timp ce Monica si-a pus geanta-n cap pe post de palarie, Irinel Columbeanu si-a pus in cap toti creatorii de moda, in frunte cu Catalin Botezatu. Designerii nici nu vor sa mai auda de ""cuplul secolului"".

""Nunta secolului"" a trecut, scandalurile continua. Si inca mai aprinse ca oricand. Creatorii de moda sunt suparati pe Irinel si pe Monica, fiindca s-au simtit ofensati de faptul ca mirii i-au jignit inca inainte de a veni la nunta lor. Cu exceptia Ritei Muresan, nici unul dintre celebrii designeri romani n-a venit la casatoria celor doi. Doar pe Mihai Albu l-a ""aburit"" Irinel, caci
i-a cumparat Monicai pantofi de la el, dar Catalin Botezatu e din cale-afara de suparat.
HORROR. ""In primul rand, la nunta te duci imbracat cum vrei, doar nu e intalnire diplomatica"", ne-a declarat Catalin Botezatu. Mai mult decat atat, in emisiunea Monicai Stan de la B1 TV, difuzata recent, Bote s-a aprins si mai tare. Nu numai ca a insinuat anumite aspecte, ci a fost de-a dreptul ironic. ""Nunta secolului?"", a intrebat Botezatu razand. ""Care secol? Poate secolul trecut! Daca m-as fi dus la nunta, m-as fi imbracat intr-un costum foarte elegant. Dar dupa ce am fost jignit, m-as fi dus in blugi rupti si cu slapi. De firma, dar slapi. Numai asa, de-al naibii!"" Bote a luat-o peste picior pe Monica, reamintind ca doamna Columbeanu si-a pus geanta-n cap pe post de palarie, dar si pe Irinel, fiindca acesta din urma a ""botezat"" Place Vendôme ina€¦ Place Van Damme! Bote a criticat tinutele invitatelor venite la ""nunta secolului"" printr-un singur cuvant: ""Horror!"", designerul incluzand aici si vestimentatia cantaretelor de la Trident. ""Arata ca fetele de pe DN1!"", a concluzionat designerul.

IN RAZBOI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.