""White Light"" este titlul piesei si al clipului inregistrate de Matt Johnson (Jamiroquai) si Mihaela ""Maca"" Dinu (BIMS), un proiect realizat exclusiv prin internet. Dupa cum se stie, Butterflies in My Stomach este un proiect muzical nascut
""White Light"" este titlul piesei si al clipului inregistrate de Matt Johnson (Jamiroquai) si Mihaela ""Maca"" Dinu (BIMS), un proiect realizat exclusiv prin internet. Dupa cum se stie, Butterflies in My Stomach este un proiect muzical nascut din Baba Novac, cu Maca (voce), Meghi (pian), Bujor (bass), Filip (chitara) si Laurentze (tobe). BIMS va canta la Stufstock 4, duminica, de la ora 17:40, avand in repertoriu si ""White Light"". Aceasta melodie si clipul ei sunt deja postate atat pe blogul Matt Johnson MySpace, cat si in pagina BIMS MySpace. EXPLICATIE. Pentru cei nedumeriti de neobisnuita titulatura a grupului, Mihaela ofera lamuriri: ""Este cea mai puternica senzatie care i-a fost data fiintei umane sa o simta. Nu o poti premedita, nu te poti pregati sa o intampini, pentru ca nu stii cand apare. E acel ceva care te face sa plutesti sau sa simti ca te inghite pamantul... foarte sec, romanii numesc acesta senzatie gol in stomac. Dar ea este mai aproape de ceea ce englezii denumesc «butterflies in my stomach»"". MOMENTE
""Cred ca aceasta colaborare cu Matt Johnson este unul dintre acele lucruri minunate de care voi vorbi atunci cand voi fi intrebata de momentele frumoase pe care le-am trait.""
FLUTURI
""Am colaborat foarte bine cu Matt pentru piesa asta, foarte profesionist, cu termene, feed-back-uri, ca la carte. Consider ca asta este secretul unei reusite, seriozitatea. Dar mai intai de toate trebuie sa existe pasiune, incredere si neaparat fluturi in stomac!""
DIVIZIUNE
""Versurile le fac eu, iar muzica e cumva impartita. De compus, compun Stoicovici si Meghi. Ei sunt compozitorii la piese, altfel lucram toti. De exemplu, eu imi fac vocile. Eu nu las pe altcineva sa-mi faca vocile. Eu le inregistrez, eu le tai, eu le curat""
Mihaela Dinu, solista


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.