Medicul Stefan Bradisteanu a ratat ieri din nou incercarea de a scapa de sub interdictia de a parasi tara, dispusa de instanta la solicitarea procurorilor anticoruptie. Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins ieri recursul declarat de acesta impotri
Medicul Stefan Bradisteanu a ratat ieri din nou incercarea de a scapa de sub interdictia de a parasi tara, dispusa de instanta la solicitarea procurorilor anticoruptie. Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a respins ieri recursul declarat de acesta impotriva prelungirii cu 30 de zile a masurii dispuse de Tribunal la data de 18 august.
IN SPITAL. Stefan Bradisteanu nu s-a prezentat pentru a-si sustine cauza deoarece, potrivit avocatei sale, Alice Draghici, el este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand grave probleme de sanatate. ""Clientul meu are o malformatie de cord. Cerem ridicarea interdictiei nu pentru a ne sustrage urmaririi penale, ci din motive de supravietuire! Am depus acte medicale la dosar, din care reiese cat de bolnav este doctorul Bradisteanu"", ne-a spus aparatoarea la sfarsitul sedintei de judecata. Bradisteanu este urmarit penal pentru fapte de coruptie in legatura cu achizitia unor echipamente medicale pentru reteaua sanitara a penitenciarelor, conturile sale din Elvetia si Austria fiind deja blocate, iar proprietatile din Romania fiind puse sub sechestru. El este acuzat ca ar fi primit o mita de peste patru milioane de euro de la o firma austriaco-elvetiana, pentru a-i facilita castigarea unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar in perioada 2001-2002. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.