In fata unei echipe fara veleitati, care a venit doar sa se apere, rapidistii s-au descurcat destul de greu, fiind nevoie de doua greseli ale defensivei bosniace pentru ca fanii sa respire usurati

Dupa 0-1 in prima mansa la Sarajevo, Razvan Lucescu a tras un semnal de alarma. ""Trebuie sa ne trezim, altfel riscam sa ratam obiectivele"", avertiza tehnicianul giulestenilor.
ERORI. Prima parte a aratat doua echipe care s-au complacut
intr-un joc haotic si plin de erori individuale, campion fiind de departe Ianis Zicu. Dupa 39 de minute, visiniii au deschis scorul, prin Buga, care a profitat de o greseala in lant a defensivei din Sarajevo si o iesire de incepator a portarului Alaim. Repriza a doua a aratat aceeasi fata, cu atacuri sterile ale gazdelor si aparare disperata a bosniacilor. La oficiala
si-a facut aparitia premierul Tariceanu, pe care George Copos l-a abordat pentru a trece pe agenda sa refacerea arenei din Giulesti.
VULPOIUL. Si cand toata lumea se gandea la prelungiri, a aparut o noua gafa in apararea oaspetilor, iar ""Vulpoiul"" Viorel Moldovan a valorificat centrarea lui Griffiths (a€™89). ""Am fost o echipa tehnica si agresiva. Am obtinut o victorie extraordinara, mai ales ca ne-au lipsit trei mijlocasi"", a declarat antrenorul Razvan Lucescu. Patronul George Copos era satisfacut: ""Este meritul lui Razvan si al echipei, dar mai mult al lui Razvan. A facut excelent echipa intr-o situatie grea"". Rapid a jucat in urmatoarea alcatuire: D. Coman - N. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, N. Grigore, V. Negru (a€™78 Vasilache, a€™90+3 Sapunaru), A. Karamyan - Zicu (a€™55, Griffiths), V. Moldovan, Buga.