Multa lume a incurajat-o sa renunte la folk, judecand-o dupa frumusetea exterioara. Insa Maria Magdalena s-a lasat condusa de frumusetea interioara si a revenit (pentru totdeauna) la poezia muzicii. Nu conteaza ca are picioarele pana la stele

Multa lume a incurajat-o sa renunte la folk, judecand-o dupa frumusetea exterioara. Insa Maria Magdalena s-a lasat condusa de frumusetea interioara si a revenit (pentru totdeauna) la poezia muzicii.

Nu conteaza ca are picioarele pana la stele - asa cum a descris-o Dinu Olarasu - , Maria Magdalena Danaila s-a dedicat trup si suflet muzicii folk. I s-a daruit (cu fiecare centimetru din cei 1,87 pe care ii are in inaltime) si poate deveni chiar maine o folkista de talie inalta. Trebuie sa scoata albumul pe care-l tine deocamdata la sertar, pentru ca nici o casa de productie
n-a curtat-o inca. O data ce se va lansa in show-bizz, nimeni nu o mai poate opri. Este cu cel putin doua capete mai sus decat orice folkist din generatia noua.
""Zebra, dunga,
dunga""
Jurnalul National: Marie, Marie, ia sa-mi spui tu mie,/ De cand canti cu glasul/ Drumul si popasul?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.