Pentru candidatul la acest post, companiile solicita, pe langa studii superioare in domeniu, cunostinte avansate de networking si cunostinte aprofundate in domeniul instalarii sau configurarii a cel putin doua sisteme de operare (de obicei Windows si
Pentru candidatul la acest post, companiile solicita, pe langa studii superioare in domeniu, cunostinte avansate de networking si cunostinte aprofundate in domeniul instalarii sau configurarii a cel putin doua sisteme de operare (de obicei Windows si Linux).

Cunoasterea limbii engleze este o cerinta obligatorie in aceasta profesie. Unele companii solicita si cunostinte in domeniul managementului bazelor de date. Spiritul de echipa, o atitudine orientata spre obtinerea de rezultate si responsabilitatea sunt alte cerinte obligatorii. Avantajele sunt beneficiile materiale, traininguri in domeniul informatic, dar si un program de lucru flexibil.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.