COMENTARIUL SPECIALISTULUI Circulatia aerului in altitudine, practic la nivelul norilor, va fi dinspre Muntii Alpi catre sudul Italiei si al Greciei, si de acolo catre vestul Marii Negre si sud-estul Romaniei. In straturile mai inalte ale at

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Circulatia aerului in altitudine, practic la nivelul norilor, va fi dinspre Muntii Alpi catre sudul Italiei si al Greciei, si de acolo catre vestul Marii Negre si sud-estul Romaniei. In straturile mai inalte ale atmosferei va fi o scadere de temperatura, ceea ce va face ca norii sa se mai dezvolte pe verticala si cu un aport de umezeala din zona Marii Mediterane, ploile sa fie insemnate cantitativ. In zona geografica a Romaniei, cantitati mai insemnate vor fi posibile in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, in Dealurile Olteniei si ale Munteniei, in Moldova. Reprize de ploaie si descarcari electrice sunt de asteptat astazi si maine si in zona Litoralului. (meteorolog Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.