In acest week-end vremea va fi in general frumoasa la malul marii, cu maxime de 28... 30 de grade. Doar maine, spre seara si in cursul noptii, este posibil sa ploua in averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale
In acest week-end vremea va fi in general frumoasa la malul marii, cu maxime de 28... 30 de grade. Doar maine, spre seara si in cursul noptii, este posibil sa ploua in averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura apei marii va fi de aproximativ 23 de grade.
Daca doriti sa petreceti cateva zile ""la inaltime"" este bine sa va luati umbrela, deoarece meteorologii au prognozat ploi abundente, in special pentru ziua de maine. In Bucuresti vor fi averse trecatoare de ploaie, mai ales dupa apusul soarelui, iar maxima termica se va situa in jurul valorii de 33 de grade.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.