Fotbalist la F.C. Steaua Bucuresti
Varsta: 24 de ani Atacantul Valentin Badea a fost eroul partidei de miercuri dintre Steaua si Standard Liege, desfasurata in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. El este autorul celo
Fotbalist la F.C. Steaua Bucuresti
Varsta: 24 de ani Atacantul Valentin Badea a fost eroul partidei de miercuri dintre Steaua si Standard Liege, desfasurata in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. El este autorul celor doua goluri care au facut sa explodeze in delir cei aproximativ 55.000 de suporteri aflati pe Stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu. Meciul s-a incheiat cu scorul de 2-1 (1-1), iar echipa bucuresteana s-a calificat, dupa zece ani, in grupele principalei competitii europene. Valentin Badea a debutat in Divizia A, in 2001, la Jiul Petrosani. Intre 2003 si 2006 a evoluat la echipa FC Vaslui, iar de anul acesta joaca la Steaua. Pentru reusitele sale care au facut fericita o tara intreaga, Jurnalul National il declara pe Valentin Badea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.