Ciprian Marica a fost eroul lui Mircea Lucescu in mansa a doua cu Legia Varsovia din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Atacantul roman a marcat de doua ori pentru Sahtior Donetk, in meciul castigat cu 3-2 in fata formatiei poloneze, contribuin
Ciprian Marica a fost eroul lui Mircea Lucescu in mansa a doua cu Legia Varsovia din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Atacantul roman a marcat de doua ori pentru Sahtior Donetk, in meciul castigat cu 3-2 in fata formatiei poloneze, contribuind decisiv la calificarea ucrainenilor in faza grupelor. In tur, ""minerii"" invinsesera cu 1-0.
Marica a inscris primul si al treilea gol al lui Sahtior, in minutele 25, respectiv, 45+5. Jucatorul roman a fost titular, evoluand pana in minutul 72, cand a fost inlocuit cu Vorobei. La randul sau, Razvan Rat a fost integralist in formatia lui Mircea Lucescu. Si cealalta echipa ucraineana, Dinamo Kiev, fara Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristi Irimia, si-a procurat biletele pentru cea mai importanta competitie continentala, dupa ce a terminat la egalitate, 2-2, partida retur cu Fenerbahce.
UMILITI. In schimb, Ajax Amsterdam, cu George Ogararu rezerva, a ratat calificarea in grupe, dupa ce a pierdut acasa, 0-2 in fata danezilor de la FC Copenhaga. In tur, ""lancierii"" invinsesera cu 2-1. ""Sunt foarte trist pentru tinerii mei jucatori, care ar fi avut mult de invatat dintr-o participare in Liga Campionilor"", a declarat antrenorul Henk ten Cate.
SUPERCUPA. Astazi, Barcelona si Sevilla lupta pentru primul trofeu al sezonului: Supercupa Europei. Partida dintre detinatoarea Ligii Campionilor si castigatorea Cupei UEFA va avea loc la Monte Carlo. Meciul va fi transmis in direct de Antena 1, cu incepere de la ora 21:45. (Delia Gomoescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.