Steaua - Standard 2-1 / Nume de idol: Vali Badea Dupa zece ani, Steaua a reusit o noua calificare in grupele Ligii Campionilor, gratie reusitelor lui Valentin Badea, ducand la extaz o tara intreaga. Inaintea partidei, antrenorul Cosmin Ol

Steaua - Standard 2-1 / Nume de idol: Vali Badea

Dupa zece ani, Steaua a reusit o noua calificare in grupele Ligii Campionilor, gratie reusitelor lui Valentin Badea, ducand la extaz
o tara intreaga.

Inaintea partidei, antrenorul Cosmin Olaroiu a decis sa-l titularizeze pe Valentin Badea, in dauna lui Daniel Oprita. ""Vali avea de partea lui dorinta si viteza superioara, iar Daniel experienta. Mi-a fost greu sa aleg"", a explicat Olaroiu dupa meci. Echipa a fost anuntata de tehnician la ora 18:00, atunci cand a avut loc sedinta tehnica la stadionul din Ghencea.
START. Jocul incepe cum nu se poate mai prost, prin golul lui Jovanonovici. Steaua nu renunta, fiind obligata sa atace. O minge inalta venita de la mijloc, Badea sare si deviaza cu capul pe spate, lasandu-l singur pe Cristocea. Exe-cutia acestuia dezamageste. Belgienii scapa iarasi singuri cu Carlos, dar portughezul face minuni. Dumnezeu e roman! E clar ca se poate, iar jucatorii se zbat pentru a duce mingea in fata portii adverse.
GOOL. Badea se demarca excelent, profita de viteza sa, dribleaza, trage si inscrie ca un adevarat atacant. GOOOOL Steaua! Viclenia cu care loveste atacantul descoperit de Sdrobis te duce cu gandul la Pipo Inzaghi. E 1-1 si la acest scor campionii Romaniei sunt calificati. Repriza a doua este una de vis. Inca o lovitura, in acelasi stil. Pasa pe culoar, sut la poarta si gol. Din nou, Valentin Badea! Tot stadionul l-ar imbratisa, dar nu toti au norocul sa puna mana pe atacant. Cu cateva minute inainte de final, Olaroiu il introduce in teren pe Oprita, in locul lui Badea. Tot stadionul ii scandeaza numele, iar atacantul merge sa salute suporterii. De la ""Steaua! Steaua!"" se trece la ""Badea! Badea!"". El este eroul care a scos Romania in strada!
FELICITAT. Dupa meci, toata lumea il cauta pe Badea, jucatorul venit de la Vaslui ca sa poarte pe Steaua, echipa pe care a iubit-o de cand se stie, in Liga Campionilor. Declaratii, SMS-uri si telefoane de felicitare, o masa in compania jucatorilor si a staff-ului stelist. Fire modesta, nu se ""intinde"" prea mult si fuge acasa. Ieri, la ora 10:30 intra pe poarta stadionului, pentru programul de recuperare. Dupa care a plecat la Alexandria pentru a scapa de nebunia numita calificarea in Liga.

""Voi fi ca pana acum, la locul meu""

Jurnalul National: Cum este sa inscrii doua goluri atat de importante?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.