Medicul Constantin Tanasescu a fost audiat ieri de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, in legatura cu adeverinta medicala pe care acesta a eliberat-o pe numele lui Omar Hayssam. Potrivit doctorului, anchetatorii i-au prezentat actul
Medicul Constantin Tanasescu a fost audiat ieri de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, in legatura cu adeverinta medicala pe care acesta a eliberat-o pe numele lui Omar Hayssam.

Potrivit doctorului, anchetatorii i-au prezentat actul original in care se scria despre metastazele ganglionare pe care le-ar fi suferit sirianul. Documentul cu pricina a fost depus la instanta de cumnata sirianului si a contat, intr-o oarecare masura, la eliberarea lui Omar din arestul preventiv. Tanasescu este cercetat pentru un eventual fals intelectual, pe motiv ca ar fi atestat metastazele ganglionare desi acestea nu fusesera constatate pe baza unor analize specifice. El este anchetat disciplinar si pentru ca ar fi inmanat actul medical direct inculpatului, fara sa respecte procedurile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.