Un accident rutier grav s-a petrecut ieri-dimineata in coloana oficiala a ministrului Apararii Nationale. In drum spre Constanta, pe DN 22 C, una dintre cele 12 masini din delegatie a lovit o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis, la int
Un accident rutier grav s-a petrecut ieri-dimineata in coloana oficiala a ministrului Apararii Nationale. In drum spre Constanta, pe DN 22 C, una dintre cele 12 masini din delegatie a lovit o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis, la intrarea in orasul Medgidia.

La volanul autoturismului se afla plt. maj. Terente Robert Francesco, angajat al UM 02030 Bucuresti, in varsta de 34 de ani, care, conform spuselor politistilor deplasati la fata locului pentru primele cercetari, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avand o concentratie de alcool in aerul expirat de 0,98 la mie. In momentul impactului masina avea semnalele luminoase si acustice.
Femeia, Niculina Petculescu (60 de ani), a fost acrosata de prima masina din coloana, iar medicul din Salvarea aflata in coloana i-a acordat primele ingrijiri. Bucuresteanca a fost transportata cu acea Ambulanta la Spitalul Judetean Constanta, starea ei fiind stabila. Potrivit Politiei, femeia care traversase sa-si cumpere fructe de la comerciantii ambulanti a fost proiectata la o distanta de cativa metri.
PRIMELE CERCETARI. ""Accidentul este cercetat de Politia Rutiera, de Parchetul Militar Bucuresti, sectia Constanta, si de o comisie a MApN, care, in functie de vinovatia stabilita soferului, va aplica masurile legale. Deocamdata, ca orice om, soferul se bucura de prezumtia de nevinovatie"", a spus Cristinel Ghiga, purtator de cuvant al MApN. Cand a fost dus la spitalul din Medgidia pentru recoltare de probe, plt. major Terente Francesco Robert a sustinut ca nu a consumat bauturi alcoolice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.