In cadrul turneului de pregatire Cupa Romtelecom, care are loc in aceste zile la bazinul Dinamo, echipa nationala a bifat vineri-seara a treia victorie din tot atatea meciuri. Astazi, de la ora 12:30, Romania va intalni Grecia, in jocul care va d
In cadrul turneului de pregatire Cupa Romtelecom, care are loc in aceste zile la bazinul Dinamo, echipa nationala a bifat vineri-seara a treia victorie din tot atatea meciuri.

Astazi, de la ora 12:30, Romania va intalni Grecia, in jocul care va decide castigatoarea competitiei bucurestene. Ieri, echipa noastra a intalnit Slovacia, echipa care a pierdut toate intalnirile de pana acum.
SERIE. Dupa ce trecusera, in ordine, de Italia si Germania, tricolorii pregatiti de fostul international Vlad Hagiu au spulberat vicecampioana mondiala, Spania, cu 17-6. Desi ibericii au aliniat, practic, echipa a doua, romanii au demonstrat o forma deosebita inaintea Campionatului European, programat intre 1 si 10 septembrie la Belgrad. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.