In lumea mea mica obisnuiam sa cred ca fiecare lucru isi are locul lui. Fiecare om, fiecare animal... Pana cand am interactionat cu Mia. Cu pata pe tapet Mia este o tomberoneza ""roiala"" de aproximativ cinci ani care a adus un pic de culoare

In lumea mea mica obisnuiam sa cred ca fiecare lucru isi are locul lui. Fiecare om, fiecare animal... Pana cand am interactionat cu Mia.

Cu pata pe tapet

Mia este o tomberoneza ""roiala"" de aproximativ cinci ani care a adus un pic de culoare in mica mea lume. Gresit din partea-mi sa cred ca fiecare lucru isi are locul lui in contextul existentei unei feline in casa. Atunci totul se schimba, indiferent cat de mult ai vrea sa crezi ca nu este acolo. Ea. Felina. Acum ceva timp am pornit, ca tot romanul vara, la renovarea casei. La un moment dat am ajuns si la faza tapetului. Pentru ca asta era dorinta romanului. Eu. Bun!!! Felina in cauza a dovedit o atractie deosebita pentru aceasta activitate. In prima faza, dupa ce am reusit sa finisam tapetul intr-o camera, blanoasa cu pricina in noaptea imediat urmatoare a sfasiat practic circa un metru patrat de tapet, intr-un loc anume. Gratie sotiei subsemnatului iertat-o. Ziua 2. Munci multe. Foarte multe. Printre care si retusarea ""iesirii"" Miei. Metrul patrat cu pricina este OK, eu spun muncitorilor sa incuie camera respectiva pana vin eu.
ACELASI. Vin. In casa ma intampina ""cretina"", cam suspecta. Linistit, sondez casa. Mi se rupe filmul. Acelasi metru patrat, din acelasi dormitor, din aceeasi casa, distrus intr-un stil diferit. Aceleasi gheare, pozitionate diferit.... Stop joc!!! Intr-o secunda s-a petrecut ceva foarte ciudat in creierul meu... Film rupt rau... Secunda 2: Mia, proiectata printr-un vol... in usa de la intrare. Rau. Om rau. Si in ziua de azi ma simt prost pentru iesirea asta. Ulterior, Mia nu a mai prezentat absolut nici un interes pentru tapetul respectiv, lasan-du-ma sa cred, dupa indelungi cercetari, ca tot ce o interesa era adezivul pentru tapet...
Morala: nu incercati sa intelegeti pisicile. Cine are pisica stie!!!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.