Dinamovistii au toate motivele sa nu se gandeasca decat
la victorie. Au maximum de puncte, joaca acasa si un adversar care ii uraste de moarte.
In plus, la Poli vor juca titulari si fostii caini Alexa si Grigorie.

La ultimul meci din ""Groapa"", in turul sezonului trecut, Dinamo invingea in minutul 89, prin golul lui Florin Bratu. Poli a vrut razbunare in retur, un eventual succes echivaland cu scoaterea dinamovistilor din Cupa UEFA. Nici de data asta destinul nu a vrut sa razbune Timisoara: a fost 0-0.
DILEMA. Tehnicianul cainilor, Mircea Rednic, spune ca respecta adversarul si are o dilema: daca sa joace sau nu cu trei atacanti. ""Va fi un meci greu, Poli joaca altceva de cand a venit Sorin Cartu. Respect adversarul, dar ne dorim prea mult victoria"", a declarat ""Puriul"". Acesta nu stie daca ii va folosi in ofensiva pe Claudiu Niculescu, Danciulescu si Ionel Ganea. ""Nu stiu ce sa fac, nu pot juca cu trei atacanti. Imi va fi greu sa aleg, dar este posibil totusi sa incep cu toti trei"", a mai adaugat antrenorul ros-albilor. La randul lui, Sorin Cartu a precizat: ""De cand a inceput sezonul suntem in joc de glezne. Este un joc de mare dificultate. Sper ca baietii sa fie la fel de concentrati asa cum au fost cu Steaua si Rapid. Daca vrem sa jucam in cupele europene nu trebuie sa ne multumim cu putin"".
In acelasi timp cu derby-ul din aceasta seara, Rednic se gandeste si la returul cu Beitar Ierusalim, din turul II preliminar al Cupei UEFA. ""Partida cu Poli este foarte importanta, dar ne gandim deja la meciul cu israelienii. Nu ne-ar ierta nimeni daca am rata calificarea. Vrem performanta pe toate planurile. Avem nevoie de suporteri si sper sa fie alaturi de noi"", a precizat Mircea Rednic.
RAZBUNARE. Un alt duel va fi cel dintre fanii dinamovisti si fostii jucatori ai cainilor, Alexa si Grigorie, mai ales dupa ce amandoi au injurat Dinamo la cererea galeriei timisorene. ""Vor avea mari surprize. Macar sa fi fost decenti, asa cum nici Danciulescu nu a injurat Steaua, i-am respectat decizia. Vor vedea, ii asteapta iadul"", a spus seful galeriei dinamoviste, Elias Bucurica.

ETAPA 4