Mircea Lucescu este omul care nu a pierdut nici un tren. A fost mereu locomotiva cea mai puternica, cea mai revolutionara. Trenurile lui merg spre glorie. O viata intreaga nu i-a stat nimic in cale. A schimbat destine si a construit cariere. El

Mircea Lucescu este omul care nu a pierdut nici un tren. A fost mereu locomotiva cea mai puternica, cea mai revolutionara. Trenurile lui merg spre glorie.

O viata intreaga nu i-a stat nimic in cale. A schimbat destine si a construit cariere. El este luptatorul si coordonatorul care a reusit sa obtina victorie dupa victorie. Cu pasiune si eforturi neintrerupte. A adus mereu restructurarea si reusita, pentru sine si pentru cei din subordine.

Jurnalul National: Ati fost jucator, apoi antrenor al mai multor echipe si ati inregistrat mereu performante. Care este totusi echipa de suflet a lui Mircea Lucescu?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.