La fel ca si Cosmin Olaroiu, antrenorul lui Standard Liege, Johan Boskamp, are si el mari dureri de cap inaintea returului cu Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, programat miercurea viitoare, de la ora 20:30, pe Stadionul ""Lia Manol
La fel ca si Cosmin Olaroiu, antrenorul lui Standard Liege, Johan Boskamp, are si el mari dureri de cap inaintea returului cu Steaua, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, programat miercurea viitoare, de la ora 20:30, pe Stadionul ""Lia Manoliu"".
VEDETA. Desi miza pe revenirea experimentatului Sergio Conceicao, capitanul echipei in sezonul recent incheiat, tehnicianul belgienilor a primit luni seara o grea lovitura. In timpul unui antrenament, mijlocasul portughez a suferit o noua leziune a meniscului stang si va fi nevoit sa suporte o noua interventie chirurgicala. Conform ultimelor estimari ale medicilor, fostul international lusitan ar urma sa fie indisponibil cel putin o luna. La 10 august, Conceicao isi reprimise dreptul de joc in cupele europene, dupa ce fusese suspendat anul trecut de federatia belgiana pentru ca isi aruncase tricoul intr-un arbitru care il eliminase.
OPTIMISTI. In ciuda acestei probleme, suporterii lui Standard Liege au devenit mai optimisti in privinta calificarii in grupele Ligii Campionilor, dar Steaua continua sa fie cotata ca favorita de 60% dintre votanti. Inaintea meciului-tur, 68% dintre fani mizau pe calificarea ""ros-albastrilor"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.