Liderii Coalitiei au cazut aseara de acord in privinta secretarilor de stat la care sa renunte fiecare partid, astfel incat sa infaptuiasca promisa restructurare a guvernului. La fiecare minister, numarul posturilor s-a redus cu o treime, a susti
Liderii Coalitiei au cazut aseara de acord in privinta secretarilor de stat la care sa renunte fiecare partid, astfel incat sa infaptuiasca promisa restructurare a guvernului.

La fiecare minister, numarul posturilor s-a redus cu o treime, a sustinut presedintele PD Emil Boc, urmand ca saptamana viitoare sa se finalizeze negocierile si pentru restructurarea agentiilor guvernamentale.
La Ministerul Muncii, bunaoara, raman patru secretari de stat, PD renuntand la Mihai Seitan si Silviu Bian. La Ministerul Economiei raman tot trei posturi, ocupate de Darius Mesca (PC), Virgil Crecana(PD) si un reprezentant PNL, sustin surse din Coalitie. La Integrare raman Leonard Orban si Adrian Ciocanea, este restructurat reprezentantul UDMR, la Interne sunt pastrati Victor Dobre si Liviu Radu (PNL) si Mircea Toader (PD), la Aparare, Ion Ion (PD) si Corneliu Dobritoiu (PNL). Secretarii de stat de la Justitie raman in functie asumati de Coalitie, la fel si trei secretari de la MAE (in loc de sase): Valentin Naumescu, Anton Niculescu si Adrian Vierita. Ministerului Sanatatii ii revin tot trei posturi, Educatiei doua, Mediului doua, Agriculturii trei, Finantelor patru. Secretariatul General ramane cu cinci din noua, iar cabinetul premierului cu trei. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.