Televiziunea Romana a reusit sa organizeze si ea un festival nemaiintalnit pana acum: Festivalul nervilor prajiti! Maria Dragomiroiu, Mihai Traistariu si Simplu sunt protagonistii acestei manifestari care i-a confruntat cu propriile limite arti

Televiziunea Romana a reusit sa organizeze si ea un festival nemaiintalnit pana acum: Festivalul nervilor prajiti! Maria Dragomiroiu, Mihai
Traistariu si Simplu sunt protagonistii acestei
manifestari care i-a confruntat cu propriile limite
artistice si psihologice.

In nici un an de Callatis n-a iesit scandal din cauza pauzei publicitare. Cand le era lumea mai draga, artistii erau scosi din direct. Astfel ca toate reclamatiile s-au spart in capul organizatorilor, desi tartorul principal a fost (si este) TVR.
Luni seara a venit randul trupei Simplu sa iasa oficial din direct. Pacat! C.R.B.L, Smiley & Co. au facut un show care ar fi dat foarte bine si pe micul ecran.
POPONEATA. In culise, baietii Simplu au negociat cu organizatorii ca unul dintre dansatori sa se arunce de pe scena scoica. Abia dupa o discutie aprinsa, urmata de o sesiune de semnaturi prin care isi asumau pe proprie raspundere saritura in apa (care avea peste un metru adancime), li s-a dat voie sa-si faca numarul! Si uite asa a intrat Simplu in arena cu Circ cu tot. Dansatorii au fost imbarcati in clovni, oferind astfel spectatorilor o surpriza mult mai buna decat Kinder!
Nici Andreea Balan n-a scapat de foarfeca teverista, avand totusi norocul sa intre in direct cu piesa ""andrelelor"" ""Singura la mare"". Balanca a venit pregatita la Callatis doar cu doua melodii, nu cu trei, asa cum era prevazut in program. E adevarat, ce-i prea mult strica.
In spatele scenei, Florin de la HI-Q a rugat un fotograf sa-l pozeze cu, pardon!, poponeata Deliei. A asezat-o in asa fel incat in poza sa iasa cu dosul, nu cu fata. Probabil, o respecta foarte mult pe Delia. De la spate.
La seara ""Tinerete fara batranete"" de la Callatis si-a anuntat prezenta si Vaya con Dios, care sosise la Mangalia in cursul dupa-amiezii de luni. Pe ultima suta de metri a renuntat la vizita de protocol.

PE ALEE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.