ACOPERIRE 3G+. Orange Romania a extins aria de acoperire a serviciului 3G+ in zece orase, astfel incat serviciul lansat in luna iunie este disponibil in prezent in 20 de localitati. Noile puncte 3G+ acoperite de operator sunt Braila, Baca
ACOPERIRE 3G+. Orange Romania a extins aria de acoperire a serviciului 3G+ in zece orase, astfel incat serviciul lansat in luna iunie este disponibil in prezent in 20 de localitati. Noile puncte 3G+ acoperite de operator sunt Braila, Bacau, Arad, Pitesti, Sibiu, Targu-Mures, Baia Mare, Buzau, Satu-Mare si Ramnicu-Valcea. Serviciul permite clientilor sa acceseze internetul cu viteze de pana la 3,6 Mbps (download).


BURSA PE MOBIL. Operatorul Cosmote si societatea de brokeraj Vanguard au incheiat un parteneriat prin care clientii celor doua companii pot efectua direct de pe telefonul mobil tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu. Prin accesarea paginii Vanguard, cu serviciul
i-mode, utilizatorii operatorului vor avea acces la o platforma de tranzactionare la bursa.


JOC. Gameloft a lansat jocul pentru telefoane mobile "Guitar Legend: Get on Stage!". In repertoriu se afla si melodii rock clasice, precum "Smoke on Water" (Deep Purple) sau "Message in a Bottle" (The Police), iar jocul are 51 de niveluri.


HARRY POTTER MADE IN ROMANIA. "Dynamic lighting" este o tehnologie folosita pentru efecte vizuale in cadrul jocului "Harry Potter si Ordinul Phoenixului" (versiune pentru celulare) si este opera programatorilor romani de la la Electronic Arts Mobile Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.