12 fotbalisti de la cinci cluburi se bat pentru titlul de cel mai bun jucator al editiei trecute a Ligii Campionilor. Finalistele Barcelona si Arsenal au in total sapte nominalizati. UEFA va premia la 24 august, la Monte Carlo, cel mai bun juc

12 fotbalisti de la cinci cluburi se bat pentru titlul de cel mai bun jucator al editiei trecute a Ligii Campionilor. Finalistele Barcelona si Arsenal au in total sapte nominalizati.

UEFA va premia la 24 august, la Monte Carlo, cel mai bun jucator al editiei 2005-2006 a Ligii Campionilor. Lista nominalizatilor cuprinde 12 fotbalisti, urmand sa se acorde premii pentru cel mai bun portar, cel mai bun fundas, cel mai bun mijlocas si cel mai bun atacant. Castigatorii la cele patru categorii vor fi alesi in urma votului membrilor Comisiei Tehnice a UEFA si a celor 16 antrenori ai echipelor care au ajuns in sezonul trecut in optimile de finala ale competitiei. Cei 16 tehnicieni vor avea apoi misiunea sa aleaga cel mai bun jucator al intrecerii.
NOMINALIZARI. La titlul de cel mai bun portar al Ligii Campionilor candideaza Gianluigi Buffon (Juventus), Gregory Coupet (Lyon) si Jens Lehmann (Arsenal). Cel mai bun fundas va fi ales dintre Fabio Cannavaro (Juventus), Emmanuel Eboue (Arsenal) si Carles Puyol (Barcelona), iar pentru titlul de cel mai bun mijlocas se bat Deco (Barce-lona), Juninho (Lyon) si Juan Roman Riquelme (Villarreal). In schimb, la categoria cel mai bun atacant lupta finalistii editiei trecute: Thierry Henry (Arsenal) si doua dintre vedetele Barcelonei, Samuel Etoa€™o si Ronaldinho. De altfel, sapte dintre cei 12 nominalizati provin de la cele doua formatii care au jucat cu trofeul pe masa la Paris.

SI LA CUPA UEFA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.