Dinamo si Rapid vor evolua astazi in prima mansa a turului 2 preliminar al Cupei UEFA. ""Cainii"" vor juca in Stefan cel Mare, cu Beitar Ierusalim, iar giulestenii, in Bosnia, cu FK Sarajevo. Ambele intalniri vor incepe la ora 21:00. Dinamo - Beitar va fi in direct la TVR 1, iar Sarajevo - Rapid va fi difuzat de Pro TV.

Dinamo - Beitar / Optimismul ""cainilor""

Mircea Rednic si noul sau Dinamo vor incepe in aceasta seara, de la ora 21:00, aventura in turul 2 preliminar al Cupei UEFA. Meciul dintre Dinamo si Beitar Ierusalim va fi transmis in direct de TVR 1.

Citeste si:

Linistit in privinta subiectului Claudiu Niculescu, dupa ce conducerea l-a asigurat ca atacantul nu va parasi echipa cel putin pana in iarna, antrenorul Rednic priveste mai relaxat confruntarea cu gruparea patronata de miliardarul rus Gaydamak.
ARGUMENTE. ""Va fi un meci foarte dificil, cu o echipa pe care nu o cunoastem foarte bine. Ei au apucat sa ne vada in doua jocuri oficiale. Am o caseta cu ei, deci avem informatii. O echipa cu un mijloc foarte bun, au doi atacanti, unul de viteza si un pivot, dar noi suntem Dinamo si vreau sa ne impunem jocul. Avem mai multa experienta in cupele europene. Am echipa cu care pot sa merg mai departe"", a declarat Mircea Rednic. Atacantul Ionel Ganea este foarte concentrat: ""Nu ne putem permite sa ne oprim in aceasta faza a competitiei. Este o echipa mai buna decat Hibernians, nu avem nici un motiv sa o subestimam. Vom juca mai bine decat in meciul cu Pandurii. Nu am nimic cu cei din Israel, dar daca jucam returul acolo, nu ne statea mintea la fotbal"", a declarat Ganea.

ISRAELIENII SUNT MONTATI