Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, aduce intr-o scrisoare deschisa noi acuzatii la adresa lui Mircea Dinescu, membru CNSAS, privind folosirea Consiliului pentru
a-si ajuta prietenii. El il acuza pe Dinescu ca a pus umarul pentru ""albirea"" judecatoarei Bejinariu. Vadim ii ameninta pe adresantii scrisorii ca, daca nu-i raspund in 30 de zile, ii va da in judecata.

Corneliu Vadim Tudor le-a scris din nou sefului statului Traian Basescu, ministrului Administratiei si Internelor Vasile Blaga, procurorului sef al DNA Daniel Morar si presedintelui CNSAS Claudiu Secasiu, ""in legatura cu implicarea brutala a uneia dintre institutiile Statului in activitati de tip mafiot. Este vorba de CNSAS, care pretinde ca vrea asanarea morala a societatii romanesti, dar, in realitate, a ajuns o carpa de sters pe jos in mainile unuia dintre cei mai nerusinati infractori ai Romaniei post-decembriste, numitul Mircea Dinescu (a€¦) In mod concret, am sa ma refer la folosirea CNSAS-ului de catre acest Dinescu, ca pe o parghie a Mafiei. Este vorba despre «certificatul» de buna-purtare pe care, la presiunile sale, institutia respectiva i l-a dat, in cursul zilei de ieri, judecatoarei Florica Bejinariu. Aceasta ultima decizie a surprins pe multa lume, avand in vedere ca persoana cu pricina avea in Dosar atat Angajament scris la Securitate, cat si chitante de primire a banilor. (a€¦) Acela care a insistat, in mod dubios, sa fie acceptata contestatia Floricai Bejinariu a fost Mircea Dinescu"", sustine C. V. Tudor in scrisoare. Potrivit liderului PRM, Florica Bejinariu e prietena cu Gabriela Bogasiu, judecatoare la Curtea de Apel Bucuresti, promovata la Inalta Curte de Casatie si Justitie, aceasta fiind sotia lui Mihai Bogasiu avocatul omului de afaceri Stefan Radulescu, prieten cu Mircea Dinescu.
PROMOVARE. Liderul PRM descrie in scrisoare si traseul profesional al Floricai Bejinariu, aratand ca a fost jurista la Fabrica de Confectii din Drobeta-Turnu Severin (anii a€™80), recrutata apoi de un locotenent-major de Securitate, pe nume Nerie. Dupa decembrie 1989, sustine Vadim Tudor, Florica Bejinariu l-a cunoscut pe Valeriu Stoica (n.r. - fost ministru al Justitiei in guvernarea CDR) care, ca s-o aiba aproape de el, a adus-o in Bucuresti, la Institutul National al Magistraturii, iar de aici, a trimis-o inapoi, la Drobeta-Turnu Severin, pe o functie mai mare, respectiv de presedinta a Tribunalului Mehedinti. ""Ulterior, si guvernarea PSD s-a servit de ea rasplatind-o pe «impartitoarea dreptatii» cu un loc in Consiliul Superior al Magistraturii"", mai afirma Corneliu Vadim Tudor.
""LEGATURI"". In continuarea scrisorii, liderul PRM ofera ""un exemplu concret al manierei in care functioneaza acest «lant al slabiciunilor» mafiote: Stefan Radulescu a jefuit si a falimentat Fabrica de Anvelope ROTRAS, din Drobeta-Turnu Severin (jud. Mehedinti); apoi, s-a aflat in proces si cu Tofan Group, si cu fratii Fridmann, avandu-l ca avocat pe Mihai Bogasiu, dar beneficiind si de protectia presedintei Tribunalului Mehedinti, care e si membra a Colegiului Superior al Magistraturii, Florica Bejinariu, pe care acum a rasplatit-o Mircea Dinescu!"" (a€¦) Foarte influenta magistrata, Florica Bejinariu il ajuta pe Stefan Radulescu sa castige trei procese grele cu o miza financiara uriasa (mai multe sute de milioane de dolari), atat in calitatea ei de presedinta a Tribunalului Mehedinti, cat si in aceea de membra a CSM, iar Mircea Dinescu, intretinut si finantat de Stefan Radulescu, a exercitat presiuni asupra Colegiului CNSAS sa admita contestatia Floricai Bejinariu si sa o scoata imaculata pe aceasta infractoare.
RAPORT. Reproduc, pentru edificare, si un fragment din Raportul pe care mi l-a prezentat unul dintre sefii Administratiei Judetului Mehedinti: ""Fabrica de Anvelope ROTRAS SA a fost privatizata (cumparata) de TOFAN TRANS, care face parte din TOFAN GROUP. Ulterior, actionarul majoritar i-a vandut-o lui Stefan Radulescu. (a€¦) In urma unor lungi procese, tot patrimoniul fabricii a fost sechestrat de Admnistratia Financiara Mehedinti. In perioada de reorganizare judiciara, Radulescu a mutat sediul firmei la Bucuresti, in Sectorul 6. Dupa o lunga perioada de inactivitate si procese in instanta, firma ROTRAS SA a fost cumparata de niste evrei americani, care i-au platit toate datoriile, la zi, si, in mod normal, ar trebui sa intre in activitate"".
In incheierea scrisorii, Corneliu Vadim Tudor care este si vicepresedinte al Senatului avertizeaza ca aceste dezvaluiri nu vor ramane la stadiul ""expozi-
tiv"" si ca le va prezenta in sedintele publice ale Senatului, si in Comisiile Permanente ale Parlamentului.

""AFACERILE"" FAMILIEI BEJINARIU