Procurorii Parchetului instantei supreme au respins ieri obiectiunile presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu, privitoare la prezentarea materialului de urmarire penala. Omul de afaceri a sustinut ca acest act procedural, care precede trimiterea i
Procurorii Parchetului instantei supreme au respins ieri obiectiunile presedintelui Rompetrol, Dinu Patriciu, privitoare la prezentarea materialului de urmarire penala.

Omul de afaceri a sustinut ca acest act procedural, care precede trimiterea in judecata, nu poate fi efectuat, deoarece ancheta nu ar fi terminata. Respingerea exceptiei duce la derularea actiunii contestate. Potrivit programului stabilit anterior, Patriciu va afla toate acuzatiile si probele atat cu privire la piata de capital, cat si cele privind creanta din Libia, astfel cum acestea vor fi prezentate magistratilor. Totodata, procurorii au respins si cererea formulata saptamana trecuta de Sorin Rosca Stanescu, invinuit si el in aceeasi cauza, prin care a solicitat recuzarea anchetatorilor in dosarul Rompetrol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.