Un ghid al restaurantelor din Romania. Acesta a fost cadoul pe care presedintele Traian Basescu l-a primit ieri din partea vicepresedintelui PC Bucuresti, Octavian Petrovici, si a secretarului general adjunct Codrin Stefanescu, care au acordat la Clu
Un ghid al restaurantelor din Romania. Acesta a fost cadoul pe care presedintele Traian Basescu l-a primit ieri din partea vicepresedintelui PC Bucuresti, Octavian Petrovici, si a secretarului general adjunct Codrin Stefanescu, care au acordat la Clubul Diplomatilor ""premii estivale"" politicienilor.

Basescu a mai primit o centura de halterofil, pentru ""a nu mai avea probleme de sanatate atunci cand incearca de unul singur sa ridice nivelul de trai al romanilor si cand se lupta singur cu sistemul ticalosit"" si o caricatura cu un halterofil pe o sticla, care are pahare de alcool in loc de greutati. Premierul Tariceanu a fost si el cadorisit cu ""Psihologia scolarului greu educabil"" pentru a-si rezolva problemele pe care le are cu tinerii liberali. Plus ""o aparatoare pentru zonele sensibile"", care sa-l fereasca de loviturile sub centura primite de la Cotroceni si de la propriul sau partid. Au mai fost premiati Dan Voiculescu, Mircea Geoana, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cristian Boureanu si Mircea Dinescu. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.